Over Proefperiode

Proefperiode is een Nederlandstalige podcast waarin Sander Cuypers en Nico Esposito elke maand een concept uittesten rond gezondheid.

We maken een synthese van de studies en anekdotes van in onze zoektocht naar de voor- en nadelen van elk onderwerp. Daaraan voegen we onze eigen ervaring en wat tips in de hoop dat na het luisteren van de aflevering, de luisteraar zelf aan de slag kan gaan.

Hou steeds in het achterhoofd dat niet alles voor iedereen zal werken en je het vooral zelf moet uitproberen en aanvoelen wat al dan niet goed voelt voor jou. Het gebruik van common sense is hier altijd aangewezen. Onze bronnen worden verzameld in de shownotes van elke aflevering.

Waarom Proefperiode?

We experimenteren ons hele leven lang al met allerlei zaken die zogezegd goed voor je zijn. Om te zien wat nu ├ęcht werkt, en om zelf vol te houden, zijn we deze podcast begonnen.

In het allerbeste geval kunnen we iemand die luistert een levensverbeterende gewoonte aanbrengen. Maar met informeren zijn wij ook al blij.

Ben je na deze uitleg helemaal klaar om er in te duiken? Luister dan een aflevering over een onderwerp dat je interesseert!

We zijn ook actief op Instagram & Facebook waar je extra materiaal & info kan terug vinden!