Categorieën
Afleveringen

Special: 1 Jaar Geen Alcohol ft. Anton Van Dyck

Luister naar het interview met Anton Van Dyck, die in 2019 een heel jaar lang geen druppel alcohol heeft aangeraakt!

Wij dronken in januari een maand geen alcohol, om een hart onder de riem te kunnen steken bij zij die Tournée Minerale in februari wouden ondernemen.

Maar een maand tijdens de lockdown en zonder veel opportuniteiten viel al bij al best goed mee. Daarom leek het ons interessant om eens te horen hoe een extremere vorm van onze challenge in een ‘normaler’ jaar zou verlopen.

Bij deze hebben we Anton Van Dyck uitgenodigd. Anton dronk namelijk in het hele jaar 2019 geen druppel alcohol. Wij gaan het hebben over peer pressure en verwachtingen. Hoe hij zich voelde doorheen het jaar. En hoe hij in het leven stond en staat na het bannen van alcohol gedurende een heel jaar.

Anton schreef trouwens ook het boek Alles Kapot!

Anton Van Dyck poseert voor Proefperiode

Ik moet deze tekst optimaliseren voor SEO. Daarom schrijf ik nog wat extra hier. Ik (Sander) ken Anton al van de kleuterschool! Hij zat een jaartje onder mijzelf. Daarna zijn onze levenspaden verwoven gebleven. Hij zat namelijk op dezelfde lagere en middelbare school. Tot slot gingen we samen naar de VUB. Ongelofelijk toch? Heb ik al gezegd dat je zijn boek moet lezen? Doe het. Ik meen het. Liefst 2x. Hier is nog eens de link naar Alles Kapot!