Categorieën
Afleveringen

Special: De Weg Naar Duurzaam Ondernemen

In deze speciale aflevering spraken we met Sara Vermeulen en Jan Beyne. Zij zijn de bezielers van Route 2030. Omdat we allebei begaan zijn met het milieu, en nood hadden aan wat positief nieuws, hebben we hen uitgenodigd om te spreken over hun boek, De weg naar duurzaam ondernemen.

In dat boek stippelen ze uit hoe organisaties op een effectieve en efficiënte manier kunnen beginnen met duurzaam ondernemen.

We hebben het over het ontstaan van het boek zelf. Maar ook over de strategische kaders van maatschappelijk verantwoord ondernemen én stellen enkele kritische vragen. Al dan niet uit cynisme of nieuwsgierigheid. 

De aflevering kan je hier luisteren:

Extra informatie over De Weg Naar Duurzaam Ondernemen en Route 2030

Volg route 2030 op Facebook en blijf op de hoogte van hun avontuur.

De boeklancering van de weg naar duurzaam ondernemen kan je hier terugvinden. Is die al gepasseerd? Geen erg! Op hun website route2030.be kan je meer informatie over hun boek vinden.

En als laatste: Wil je contact opnemen met Sara of Jan? Stuur een mailtje naar proefperiodepodcast@gmail.com en we brengen je in plezier in contact met hen!

Wist je trouwens al dat je ons kan steunen op verschillende manieren?

De Weg Naar Duurzaam Ondernemen ft Proefperiode

Weet dat wij best veel werk steken in het maken van deze podcast. Alles in de vorm van likes en reacties op onze socials (check proefperiode op Facebook en Instagram).
Of het abonneren of recensies schrijven op het podcastplatform waarop je luistert tot zelfs iemand in real life vertellen over ons bestaan. Helpt ons veel meer verder, dan je initieel zou denken.